top of page
Hei

tervetuloa Askolan Metsästysyhdistyksen sivuille. Olemme Itä-Uudellamaalla Askolan kunnan alueella toimiva metsästysseura. Toimintamme nykymuodossaan alkoi vuonna 1946. Seuramme tarkoituksena on harjoittaa vastuullista metsästystä, riistanhoitoa ja luonnonsuojelua, metsästysampumaurheilutoi-mintaa sekä metsästyskoiratoimintaa. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Askolan metsästysyhdistys valitsi uuden puheenjohtajan -Seppo Teräsellä takanaan kunnioitettavat 27

Askolan Metsästysyhdistys ry piti torstaina 31.1.2019 sääntömääräisen talvikokouksen Jukolassa. Paikalle oli saapunut mukavasti seuran jäseniä päättämään seuran yhteisistä asioista. Seuramme historiassa käännettiin uusi sivu, kun puheenjohtajavaalissa kokous valitsi suljetulla lippuäänestyksellä seuran uudeksi puheenjohtajaksi johtokunnan jäsenen Petri Majanderin. Erovuorossa olevat muut johtokunnan jäsenet äänestettiin jatkamaan ja uudeksi johtokunnan jäseneksi valittiin Mika Flinck.

Väistyvän puheenjohtajan Seppo Teräsen matka seuramme puheenjohtajana on ollut huikea. Seppo aloitti tehtävässään vuonna 1992 ja siitä asti hän on luotsannut seuraa ansiokkaasti. Kokouksessa Jukka Ahlgren halusikin kiittää puheenvuorossaan väistyvää puheenjohtajaa pitkästä ja arvokkaasta työstä seuramme eteen. Uusi puheenjohtaja Petri Majander kommentoi samana iltana: ”Ihan vilpittömästi voin sanoa, että jos tuon ajan pysyy seuran puheenjohtajana niin henkilössä täytyy olla hyviä ominaisuuksia.” Tähän on meidän kaikkien varmasti helppo yhtyä.

Askolan Metsästysyhdistyksen johtokunta kiittää koko seuramme puolesta Seppo Terästä hänen antamastaan arvokkaasta panoksesta metsästysseuramme johdossa ja toivotamme Sepolle leppoisia jahtivuosia tästä eteenpäin.

Askolan Metsästysyhdistyksen uusi johtokunta 2019 on:

Petri Majander, puheenjohtaja

Mauri Saarikko

Riku Saarinen

Jukka Toivonen

Pertti Lindberg

Harri Snirvi

Olavi Merihaara

Markus Partanen

Mika Flinck

Sihteerinä jatkaa Marko Koljonen ja rahastonhoitajana Kaija Toivonen.

Uusi johtokunta pitää järjestymiskokouksen torstaina 7.2.2019 ja valitsee seuralle varapuheenjohtajan.

APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK
Edelliset uutiset
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page