top of page
Hei

tervetuloa Askolan Metsästysyhdistyksen sivuille. Olemme Itä-Uudellamaalla Askolan kunnan alueella toimiva metsästysseura. Toimintamme nykymuodossaan alkoi vuonna 1946. Seuramme tarkoituksena on harjoittaa vastuullista metsästystä, riistanhoitoa ja luonnonsuojelua, metsästysampumaurheilutoi-mintaa sekä metsästyskoiratoimintaa. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Tuoreimmat uutiset jäsenille

AMY:N TOIMIHENKILÖT 2019

Talvikokous valitsi 31.1.2019 seuran uudeksi puheenjohtaksi Petri Majanderin, Seppo Teräsen jäädessä pois johtokuntatyöstä 27 kunnioitettavan vuoden jälkeen. Johtokuntaan uudeksi jäseneksi valittiin Mika Flinck. Torstaina 14.2.2019 pidetyssä johtokunnan järjestymiskokouksessa uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Riku Saarinen. Marko Koljonen jatkaa sihteerinä ja Kaija Toivonen rahastonhoitajana. Jahtipäällikköinä Länsi-puolella jatkaa Riku Saarinen ja Itä-puolella Petri Majander.

JOHTOKUNNAN JÄSENET 2019

Petri Majander, puheenjohtaja, jahtipäällikkö Itä-puoli

Riku Saarinen, varapuheenjohtaja, jahtipäällikkö Länsi-puoli

Harri Snirvi

Jukka Toivonen

Pertti Lindberg

Mauri Saarikko (haulikkoammunta)

Mika Flinck (riistakolmiolaskennat)

Olavi Merihaara

Markus Partanen

UUDET LIITTYMIS- JA JÄSENMAKSUT

Uusista jäsen- ja liittymismaksuista päätettiin talvikokouksessa. Uusi jäsenmaksu 2019 alkaen on 40 euroa ja jahtilehden kanssa Metsästäjäliiton jäsenille 46 euroa. Uusien jäsenien liittymismaksuksi päätettiin 250 euroa ja alle 18-vuotiaiden nuorisojäsenien 125 euroa.

AMY:N WHATSAPP-RYHMÄ

Johtokunta haluaa nopeuttaa ja parantaa jäseniemme välistä tiedonkulkua, ja päätti järjestymiskokouksessa perustaa jäsenilleen yhteisen Whatsapp-ryhmän. Ryhmään voi liittyä AMY:n jäsenet sekä koejäsenet. Ryhmään liittyminen on täysin vapaaehtoista eikä se korvaa sähköpostia tai perinteistä kirjepostia kokouskutsujen ja jäsenmaksujen lähettämisessä.

Ryhmän ensijainen tarkoitus on toimia tiedotuskanavana seuran toimintaan liittyvissä asioissa.

Kutsulinkin ryhmään saa pyytämällä sen seuran sihteeriltä.

Kannustamme kaikkia halukkaita liittymymään mukaan ja muistutamme myös sähköpostilistallamme liittymisestä mikäli et vielä saa sähköpostia seuralta.

Menestystä kaikille jahtikauden lopulle ja hyvää kevään odotusta!

Marko Koljonen

Sihteeri

APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK
Edelliset uutiset
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page