top of page

Harjoitamme

metsästystä

 Vastuullista

jo vuodesta 1946

Askolan Metsästysyhdistys ry

Askolan Metsästysyhdistys ry sijaitsee Askolan kunnassa Itä-Uudellamaalla, Porvoon pohjoispuolella. Seuramme jäsenmäärä on 150 henkilöä ja metsästysaluetta hirvieläinten metsästyksessä on tällä hetkellä noin 9000 muussa noin 7800 hehtaaria. Hirvijahtiporukkamme on jaettu kahteen seurueeseen Itä- ja Länsipuoleen. Tämä on todettu parhaaksi vaihtoehdoksi toteuttaa hirvenmetsästystä alueellamme. 

metsästäjä ja koira sylissä.jfif

Toimintamme

Yhdistyksemme tarkoituksena on harjoittaa ja edistää alueellamme vastuullista metsästystoimintaa, riistanhoito- ja luonnonsuojelua, metsästysammuntaurheilua sekä kenneltoimintaa. 

Toimintaamme kuuluu monimuotoista metsästystystä ja riistanhoitotyötä.Pyydämme alueella vuosittain kanalintuja ja muuta pienriistaa sekä hirvieläimiä. Metsästyksen lisäksi teemme paljon riistanhoidollista työtä kuten talviruokintaa, pienpetopyyntiä sekä kanalintujen istutuksia. Yhdistyksemme myös valvoo alueellamme tapahtumaa metsästystä. Koulutamme jäseniämme eri osa-alueilla järjestämällä erilaisia metsästys- ja urheiluammuntatilaisuuksia yhdistyksen käytössä olevalla ampumaradalla. Yhdistys pyrkii edistämään monipuolisesti myös metsästyskoiratoimintaa. 

Hirvipeijaiset ja erilaiset seurakilpailut, haulikolla ja kiväärillä kuuluvat perinteisiimme. Tarjoamme nuorille mahdollisuuden valvottuun ja opastettuun harjoitteluun. Jäsenistömme on aktiivista ja seura osallistuu monenlaisten kunta- ja kylätapahtumien järjestelyihin ja toimintaan.

APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK

23.7.1946

Askolassa

Yhdistyksen perustaminen

Askolan Metsästysyhdistys ry on perustettu 23. heinäkuuta 1946, rekisterinumerolla 47567.


Ensimmäinen perustajajäsenistä koottu johtokunta:

Varsinaiset:
Urho Lauri Snirvi, Askola, Särkijärvi, puheenjohtaja
Juho Leino Nikula, Askola, Huuvari
Kaarlo Veikko Nurmi, Askola, Huuvari
Toivo Viljami Laine, Askola, Särkijärvi, sihteeri
Arvo Rikhart Saari, Askola, Särkijärvi
Karl Edvin Saarenvirta, Askola, Särkijärvi
Tauno Laiho, Askola , Särkijärvi
Veikko Olavi Selenius, Askola, Särkijärvi
Varajäsenet:
Otto Poroma, Askola, Vakkola
Eino Johannes Järvelä, Askola, Nalkkila

bottom of page