top of page
Hei

tervetuloa Askolan Metsästysyhdistyksen sivuille. Olemme Itä-Uudellamaalla Askolan kunnan alueella toimiva metsästysseura. Toimintamme nykymuodossaan alkoi vuonna 1946. Seuramme tarkoituksena on harjoittaa vastuullista metsästystä, riistanhoitoa ja luonnonsuojelua, metsästysampumaurheilutoi-mintaa sekä metsästyskoiratoimintaa. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Talvikokouksen antia: Seppo Teräsestä AMY:n kunniapuheenjohtaja

Askolan Metsästysyhdistys piti sunnuntaina 2.2.2020 sääntömääräisen talvikokouksensa Jukolassa. Puheenjohtaja Petri Majanderin johdolla käytiin läpi päättynyttä vuotta 2019 ja katsottiin miltä vuosi 2020 näyttää seuran toiminnan osalta. Myös johtokunnassa tapahtui henkilövaihdoksia ja pitkään mukana olleet Harri Snirvi ja Jukka Toivonen päättivät jakaa vastuuta nuoremmille ja luopuivat tehtävistään. Heidän tilalleen johtokuntaan nimitettiin Jyrki Pulkkinen ja Antti Saarnio.

Kiitos Harrille ja Jukalle menneistä vuosista ja onnittelut uusille valituille.

Kokouksen muistokkain hetki oli kuitenkin, kun seuramme päätti kokouksessa muistaa pitkäaikaista entistä puheenjohtajaamme Seppo Terästä. Hänen 27-vuotinen uransa seuramme puheenjohtajana on vertaansa vailla, ja johtokunta päätti antaa Sepolle kunniapuheenjohtajan arvonimen. Muistoksi tästä huomionosoituksesta Petri luovutti hänelle kaiverretulla nimikyltillä varustetun puheenjohtajan nuijan. Seppo otti kunnianosoituksen ilahtuneena vastaan.

Onnittelemme seuran koko jäsenistön puolesta vielä kerran Seppoa!

APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK
Edelliset uutiset
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page